måndag 13 juli 2009

~ Mina nya tyger ~

Här kommer några bilder på mina nya tyger...



Pirattyget från Mjuka tyger.





Traderafynd.





Ingrids husvagnssemester från JNY Design.




Elefanttyget i brunt från Jofotex. Är just nu i tvättmaskinen och ska sedan till en början bli ett par muddisar till en nyfödd.





Från Jofotex.





Mer från Jofotex. Tänkte göra en tunika till mig själv i det vit/blåa tyget.





Lite Fleece från Jofotex.





Loppisfynd från Gamleby.

söndag 12 juli 2009

~GLAD~

I dag är jag riktigt glad. Först så fick jag möjligheten att besöka Jofotex i torsdags. Inhandlade lite fina tyger. I fredags gjorde jag ett fynd på en loppis. Ett påslakan och ett örngott för 25 kr. Fick även det nya pirattyget på posten. I dag hämtade jag ut ett paket från Tradera med jättefina tyger. Riktigt fynd!! Sedan loggar jag in på datorn efter att ha varit på semester och får reda på att det var JAG som vann Sygryns fina lapptäcke. I dag är jag jätteglad!!!

lördag 4 juli 2009

~ Sommar-topp ~


Det har varit lite torka på syfronten men nu äntligen har jag kommit igång. Sitter och väntar på flera paket med tyger som ska dimpa ner i brevlådan. Och mer tyg blir det då jag i veckan ska för första gången åka till Jofotex.

I "Allt om handarbete" nr 7/2009 hittade jag mönstret till denna sommartopp. Fick dock hjärnsläpp och glömde lägga till sömnsmån vilket gjorde den för tajt. Så jag sprättade upp och satte blixtlås i stället. Till nästa gång får jag fundera ut något bättre med axelbanden då de kasar ner hela tiden. Tyget kommer från Åhléns.

onsdag 1 juli 2009